Afbeelding

Tijdens de carnaval zijn wij van maandag t/m woensdag gesloten!

60 jaar ambacht in Maasbree

Slagerij Wijnands is een vol ambachtelijk slagersbedrijf en streeft naar de hoogste kwaliteit op het gebied van rund-, varkens- en kalfsvlees. NIEUW! Wij bieden u ook Ruyghveen varkensvlees aan, vlees met peelkarakter.

Lekker dichtbij voor al uw ambachtelijke specialiteiten, zoals bijvoorbeeld onze 'wereldberoemde' metworstjes. Wij verzorgen ook graag uw catering of barbecue!


60 jaar bestaan

Slagerij Wijnands is in 1957 opgericht door Wiel Wijnands. Daarna in 1982 overgenomen door René en Thea Wijnands, om in 2016 voortgezet te worden door Wilbert Wijnands.

In de loop der jaren is de zaak ook enkele malen verbouwd. Er is veel veranderd en nog steeds gaat slagerij Wijnands met de tijd mee. Zo is het assortiment uitgebreid met diverse kant-en-klaar gerechten, maaltijden en verzorgen wij ook uw compleet buffet of barbecue.

Voor het 60 jaar bestaan hebben wij een brochure samengesteld. Meer info >>

Aanbiedingen

Deze week: 19 t/m 24 februari

2 Boomstammen + 2 vleesrollen
voor € 5,90

Kip Pilaf
500 gram € 5,95

Gebraden gehaktballen
4 halen = 3 betalen

VLEESWARENTRIO
  • 100 gram Gebraden gehakt
  • 100 gram Casslerrib
  • 100 gram Droogworst

Samen voor € 5,95


Vaste aanbiedingen

WOENSDAG = GEHAKTDAG

Varkensgehakt
500 gram voor € 3,95

Half-om-half gehakt
500 gram voor € 4,25

DONDERDAG = RUNDERBIEFSTUKDAG

Runderbiefstuk
100 gram, nu voor maar € 2,39

VUL VOORDELIG UW DIEPVRIES!
  • 5 kilo varkensgehakt of
  • 5 kilo braadworst

Voor slechts € 34,75

Afbeelding



Persbericht, 18 december 2017

Gildeslager Wijnands in Maasbree is genomineerd voor 'Beste Traiteur van het jaar 2018'

Ieder jaar wordt onder alle leden van Het Worstmakersgilde één slagerij uitgeroepen tot ‘Beste Traiteur van het jaar’. Dit jaar is ook Gildeslager Wijnands in Maasbree genomineerd voor deze eervolle titel! Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 15 januari 2018 zal de winnaar uit de 15 genomineerden bekend gemaakt worden.

Strenge keuring

Bij de aangesloten slagerijen met eigen traiteurkeuken vinden regelmatig, maar onaangekondigd, keuringen plaats van o.a. salades en maaltijden.
Niets wordt aan het toeval overgelaten; bekwame keurmeesters nemen de producten kritisch onder de loep.

Hierbij wordt er gelet op de smaak, geur, versheid en ambachtelijke kwaliteit van de huisgemaakte producten. Daarnaast wordt er steekproefsgewijs een aantal producten beoordeeld op microbiologische voedselkwaliteit. Zo weet u dat de producten van Gildeslager Wijnands niet alleen zeer smaakvol zijn, maar ook veilig en gezond.

Winnaar

Per gekeurd product wordt een aantal punten toebedeeld. Zo komt de selectie van de 15 beste slagerijen tot stand; zij strijden om de felbegeerde titel ‘Traiteur van het jaar’. Alle medewerkers van Gildeslager Wijnands staan er klaar voor om de prachtige prijs in de wacht te slepen!
De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de landelijke jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 15 januari as. in Hotel van der Valk in Vianen.

Uitstekende producten

Het maken van de lekkerste salades en maaltijden staat bij Gildeslager Wijnands in Maasbree hoog in het vaandel. Voor Wilbert en zijn team zijn het dan ook spannende tijden. “Wij doen elke dag ons best om onze klanten te voorzien van de beste producten die wij maken in onze traiteurkeuken. Deze prijs zou een bekroning op ons werk zijn. Natuurlijk houden wij onze klanten hiervan op de hoogte.”


Afbeelding

Gildeslager Wijnands:
voor een geslaagd buffet!

Mogen wij op u feestje komen? Slagerij Wijnands verzorgt graag voor u een perfecte catering bij u thuis of elders. Mocht u nog vragen of advies nodig hebben dan horen wij dit graag.

Denk bijvoorbeeld aan ons winterbuffet met heerlijke stamppotten en bijpassende specialiteiten, zoals onze met goud bekroond kookworst!

Ga naar onze buffetten >>

Winterbarbecue >>
Gourmet en fondue >>
Specialiteiten >>
Online bestellen >>