Gildeslager Wijnands |
In het aspergeseizoen leveren wij vele mogelijkheden op dit gebied. Asperges vragen om speciale aandacht en speciale ham en wijn. Hieronder noemen wij een aantal van onze lekkere gerechten met asperges.
Een heerlijke aspergeschotel uit eigen keuken. De aspergeschotel wordt vers bereidt uit aardappelpuree, asperges, gekookte ham en Hollandaise saus. U hoeft het gerecht alleen nog even op te warmen in oven of magnetron.
Een echte delicatesse is de aspergesoep met verse asperges.
Heerlijke salade van ham, asperge en ei.
Gemarineerd filetlapje, gevuld met een plakje gekookte ham en verse asperges. Circa 5 minuten braden.
Een aspic van kruidenkaas met asperges in gekookte ham.
Een spekrollade gevuld met boterhamworstdeeg met stukjes groene asperge en gekookte ham.
Voor uw aspergediner adviseren wij onze gekookte of gegrilde ham. Daarbij mag een Hollandaise saus niet ontbreken. Beide zijn in onze winkel te verkrijgen. Verder adviseren wij als wijn de Pinot blanc uit de Elzas. Bij uw aspergediner smaakt vooral aardappelpuree erg lekker.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.