Gildeslager Wijnands |
Slagerij Wijnands is opgericht in 1955 door de heer Wiel Wijnands. Sinds 1977 zijn wij aangesloten bij Het Worstmakers Gilde. Slagers van Het Gilde zijn vakspecialisten in hart en nieren, die elke dag opnieuw hun kwaliteit bewijzen.
Ons motto is dan ook het leveren van constante en topkwaliteit. Het Worstmakers Gilde houdt ons hierin scherp door ieder jaar verschillende producten te keuren. Onze producten zijn al verschillende malen met het goudcertificaat bekroond. Dit geeft ons weer de motivatie om iedere dag de beste kwaliteit te blijven leveren. Daarnaast worden ook ieder jaar enkele producten bacteriologisch gekeurd door TNO Voeding te Zeist. Dit geeft aan dat u bij ons aan het goede adres bent voor een heerlijk en verantwoord stukje vlees.
Ons assortiment bestaat uit vele producten. Naast ons varkensvlees en rundvlees (wat overigens nog altijd van eigen mester komt) presenteren wij ook verschillende lekkernijen zoals: kant- en-klaar gerechten, snacks en soepen. Dus of u nou zelf wilt koken of het heel gemakkelijk wilt doen: u hoeft dan alleen het product op te warmen. Wij hebben voor elk wat wils.
Onze worstsoorten en vleeswaren komen voor 85% uit eigen productie. Daarnaast hebben wij nog een breed assortiment traiteurproducten.
De topper is bij ons nog altijd de boerenmetworst. Deze wordt sinds jaar en dag op dezelfde wijze geproduceerd en de smaak wordt door velen gewaardeerd. Bij de keuring voor streekproducten kreeg de boerenmetworst de volle 100 punten.
Uit deze moestuin stelt People’s Farm wekelijks ’t Verskratje samen, een gevarieerd groentepakket met groenten en fruit voor vier dagen. U kunt zich abonneren op ’t Verskratje en zo, jaarrond genieten van groenten van het seizoen.
Het pakket is op vaste dagen bij ons op te halen.
Kijk voor meer informatie of aanmelden op www.peoplesfarm.nl.
Gratis product | Aantal punten |
Eigengemaakte leverworst | 100 punten |
Patéworstje naar keuze | 150 punten |
Metworstje | 195 punten |
500 gram half-om-half gehakt | 225 punten |
Hele grillworst (+/- 400 gram) | 275 punten |
Waardebon van € 10,- | 500 punten |
Kant-en-klaargerecht naar keuze (1 kilo) | 700 punten |
Slagerij Wijnands is in 1957 opgericht door Wiel Wijnands. Daarna in 1982 overgenomen door René en Thea Wijnands, om in 2016 voortgezet te worden door Wilbert Wijnands.
In de loop der jaren is de zaak ook enkele malen verbouwd. Er is veel veranderd en nog steeds gaat slagerij Wijnands met de tijd mee. Zo is het assortiment uitgebreid met diverse kant-en-klaar gerechten, maaltijden en verzorgen wij ook uw compleet buffet of barbecue.
In augustus 2014 zijn een aantal van de producten uit onze worstmakerij gecontroleerd door TNO. Bij dit microbiologisch onderzoek ontvingen wij voor onze leverworst, babi pangang, tartaar, filet americain het maximale aantal van 10 punten .
Deze vleeswaren bevelen wij daarom van harte bij u aan!
Tijdens de najaarskeuring van Het Worstmakers Gilde zijn diverse producten van slagerij Wijnands bekroond.
Wij ontvingen van het Worstmakergilde goud voor maar liefst 4 van onze specialiteiten.
Tijdens de HWG-voorjaarskeuring ontvingen wij voor 5 producten een oorkonde.
In 2001 behaalde Wilbert de felbegeerde titel van Meester Worstmaker. Een bijzondere prestatie. Wilbert kreeg het diploma van oud-wielrenner Gerrie Kneteman.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.